freckle06 (freckle06) wrote,
freckle06
freckle06

Кулінарна ніч в музеї Міжрічинського парку

Минулого року відбувся перший нічний кулінарний тур до музею Міжрічинського парку. Мені сподобалося, а тому і цьогорічний я пропустити не змогла,  навіть навчання прогуляла)))


Приїхали ще засвітла.  Щоб себе чимось розважити зайнялися ловлею риби та жаб в ставочку біля музею і їх фотографуванням.









Щоб не заважали нас відправили  на екскурсію по парку. А тим часом чоловіча компанія почала  приготування піратської юшки та фільмуванням того процесу. Так як серед нас був фотограф з купою професійної техніки, тому я не стала зациклюватися на фотозйомці, а просто вирішила насолоджуватися поїздкою)).  А смачні кулінарні фото  з деталями кулінарного процесу шукайте у Олександра.)








Правда, зовсім без фоток я не вмію, так що дещо таки познімала)))
Отакі дороги в селі Отрохи)))


А ми за Андрієм Сагайдаком вирушаємо по новому маршруту, тут скоро мають обладнати екостежку.






Серед нашої компанії чимало людей, які вперше завітали до Міжрічинського парку, тому вони з цікавістю та захватом слухають Андрія.








Воно і не дивно, я кожного разу чую щось нове і цікаве, притому, що тут вже вп'яте От, наприклад, дізналася як називаються оці рослини, звернула на них увагу під час останньої велосипедної прогулянки.




Розповідь доповнювалася фантастично чистим повітрям, це особливо відчуваєш після задимленого та запиленого Києва. А ще  я, як справжня міська жителька, шукала чогось їстівного, таки знайшла — чорницю, суницю і навіть декілька ягід малини.
















По дорозі назад зупинилися помилуватися заходом сонця. То було неперевершено.




















Сонце сіло, час повертатися, попереду  довга ніч та насичене меню.


Нас вже чекала  бандитська юшка, вона ж піратська, готується з риби, грибів та дичини, досить цікаве поєднання. І головне смачно, я навіть добавки попросила))))








Вечір продовжується екскурсією в музеї, а на вулиці тим часом Ярослав та компанія  чаклували над приготуванням кебабу та рульки.














Всі ці смаколики готувалися, можна сказати, в екстремальних умовах — освітлювалося все лише 2 ліхтариками. Це був вищий пілотаж.










Отаким був процес.








А це вже готовий казан–кебаб)))


Процес приготування рульки.






По завершенню екскурсії музеєм на всіх чекала дегустація настоянок, приготованих особисто Андрієм. Я ледве встигла на останні краплі кавового лікеру)))


Але то був ще не кінець, наступними пунктами меню були перепілки та шампіньйони. А от рибу, як і минулого року вже не осилили, а тому залишили на ранок)))










І справді ніч таки була однією з найкоротших, десь вже о 3 ночі можна було вільно пересуватися без ліхтарика, а о 4 скрізь почало сіріти.


Цього року стійких виявилося менше, тих хто зовсім не спав і зранку грівся біля вогнища виявилося тільки троє)))
Ранок. Схід сонця тут таки спостерігати не вдається, дерева та хмари заважають((((


Близько 6 почався активний рух — народ збирається на екскурсію ранковим парком. Цього літа болота трохи підсохли, а тому вирушаємо без звичних бахіл. Бо там де минулого року вода діставала майже до колін, тепер вільно можна було пройти в кросівках.


Зранку все красиве в росі і тумані.
















Натрапили на декілька орхідей.








Мабуть, в знаки давалася безсонна ніч, бо з прогулянки я повернулася самою останньою))) Але після смачних млинців та кави, життя потроху налагоджується)))
Час на Київ, по дорозі робимо невеличку зупинку на березі Десни. Тут навіть білу чаплю побачила.














І остання зупинка традиційно на березі Київського моря.






А от тепер можна буде і поспати, вихідні пройшли недаремно))) Правда без невеликих прикростей теж не обійшлося — привезла з парку декілька подряпин, синців і лісового гостя(
Tags: Добре поїхали, Міжрічинський парк, путешествия, репортаж
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 7 comments