freckle06 (freckle06) wrote,
freckle06
freckle06

Приховані таланти є у кожного)

Не так давно я майже зовсім нічого не пекла, верхівкою мого кулінарного таланту був тертий пиріг раз у п'ять років)))) Тому я вважала, що я не вмію готувати, так само як і малювати і робити ще купу різних речей. А потім десь наприкінці 2014 року я спробувала спекти печиво — миколайчики, потім імбирне і понеслося. В 2015 я вперше спробувала спекти паску, на диво вона вийшла просто фантастичною, я навіть не очікувла такого результату. В цьому році вперше спробувала пекти хліб, трохи експеркментів, пошук оптимального рецепту і тепер без проблем можу забацати житньо-пшеничний хліб з солодом))) Мої рецепти — це мінімум жирів та цукру.
Виявилося, що за ці два роки у мене назбирався цілий альбом фотографій того, що я пекла, чого там тільки немає — пироги, печиво, хліб, пиріжки, кекси, торти, панкейти, рулети, штрудель, пахлава, піца.
Оце сиджу, дивлюся і офігіваю з себе, а колись вважала, що я такого не вмію. А виходить, що головне не вміння, а бажання, натхнення та гарний настрій))))
Цей пиріг я назвала «П'яна полуниця»
Tags: випічка
Subscribe

  • Кирилівський гай

    Останній часом я не так часто гуляю містом, хіба коли їжджу у справах, або на зустрічі. А Київ змінюється і ті місця, які запам'яталися тобі…

  • Київський кит

    Нещодавно на ВДНГ відкрили скульптуру Київський кит. Об'єкт виготовлено з переробленого пластику і кит змінює свій колір в залежності від рівня…

  • Шоколадний будиночок

    В Шоколадному будиночку востаннє була давно, здається ще тоді, коли його тільки відкрили для відвідування. Пам'ятаю тодішній мій захват. А тут ще…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments