Одне яйце збити із столовою ложкою цукру, додати туди склянку молока або сироватки, 2 столові ложки олії, соду погашену оцтом або розпушувач. Потім всипаємо туди 250-300 г кукурудзяного борошна, отримуємо в'язке тісто, наостанок у нього можна додати горіхів, родзинок, сухофруктів. Все ще раз ретельно перемішати і вилити у форму, випікати до готовності, хлібець вийде невисоким, бо тісто майже не піднімається. Готовий хліб краще їсти охолодженим, він виходить зернистий та розсипчастий.
Кукурудзяний хлібчик
Одне яйце збити із столовою ложкою цукру, додати туди склянку молока або сироватки, 2 столові ложки олії, соду погашену оцтом або розпушувач. Потім всипаємо туди 250-300 г кукурудзяного борошна, отримуємо в'язке тісто, наостанок у нього можна додати горіхів, родзинок, сухофруктів. Все ще раз ретельно перемішати і вилити у форму, випікати до готовності, хлібець вийде невисоким, бо тісто майже не піднімається. Готовий хліб краще їсти охолодженим, він виходить зернистий та розсипчастий.
-
Київські мурали
Я вже неодноразово писала, що обожнюю вуличні малюнки. А тому коли є час із задоволення люблю порозглядати мурали на вулицях столиці) В допис…
-
Мозаїка дитячої художньої студії Осташинського
Багатолюдна вулиця Толстого, біля метро купа торговців та постійна метушня. А якщо зазирнути у дворик будинку №5, то можна здійснити невеличку…
-
Поповнення колекції міні-мозаїк
Ти їх не шукаєш, а вони самі тебе знаходять) Це я про мініатюрні мозаїки на вулицях Києва. Знайшовши перші з них, тепер завжди гуляючи центром,…
- Post a new comment
- 0 comments
- Post a new comment
- 0 comments