Оскільки рецепту вона не пам'ятала, а я не знала, то довелося покопатися в мережі. Але чи то пропорції виявилися якимись не такими, чи крем не такий, але в результаті мій корж виявився страшенно солодким і дещо карамелізованим. Ясно, що в такому вигляді їсти його було не можливо, тому я стала щось находу придумувати.
В мене якраз в холодильнику знайшлося трохи кефіру. Тому я спекла шоколадний корж на кефірі: два яйця, склянка кефіру, сода гашена оцтом, три ложки какао і борошно. Цукор не клала.
Готовий корж розрізала навпіл, трохи пропитала лікером і промазала розтертими ягодами йошти. Вона в мене була морожена, але головне що вона досить таки кисла. Поміж шоколадних коржів поклала той солодкий на крему. А зверху то все помазала шоколадною помадкою також без цукру.
Результат мене вразив. Неочікувано, вийшов смачний торт, середній корж віддав всю свою солодкість верхньому і нижньому, а кисла йошта, то все збалансувала))) Вийшло імпровізовано смачно)))

