
Отож почала з австралійського печива, хоча я б його радше назвала вівсяним)))) Щоправда, я як завжди трохи переробила рецепт під себе))))) Наводжу його нижче, але майте на увазі, що порція виходить не велика, краще робити подвійну порцію))))

2 ст. ложки меду
70 г. маргарину
80 г. вівсяних пластівців
пакетик кокосової стружки (в моєму випадку 40 г., можна більший)
сода гашена оцтом
1 склянка борошна
Все перемішати, руками сформувати печенька і випікати в духовці до готовності.
Головне не перетримайте, бо мої трохи пересмажилися))))
Спочатку печиво буде м'яким, потім охолоне і стане тверденьким. Гарно смакує до чаю

Смачного, експериментуйте, зараз, як ніколи, на це є час)))