freckle06 (freckle06) wrote,
freckle06
freckle06

Австралійське печиво

Карантин триває, а отже на вулицю не вийдеш, тому доводиться займати чимось свій час в квартирі. Здавалося б красота, можна нарешті доробити фотографії, дописати тексти, закінчити ремонт, розмалювати сукню, подумати над ідеями для екскурсій та подорожей, та яке там(((( Тексти не пишуться, голова не думає, і взагалі нічого не хочеться робити, окрім читання книжок) А ще знаходжу трохи часу, щоб випробувати рецепти, якими зі мною поділилися.


Отож почала з австралійського печива, хоча я б його радше назвала вівсяним)))) Щоправда, я як завжди трохи переробила рецепт під себе))))) Наводжу його нижче, але майте на увазі, що порція виходить не велика, краще робити подвійну порцію))))


2 ст. ложки меду
70 г. маргарину
80 г. вівсяних пластівців
пакетик кокосової стружки (в моєму випадку 40 г., можна більший)
сода гашена оцтом
1 склянка борошна
Все перемішати, руками сформувати печенька і випікати в духовці до готовності.
Головне не перетримайте, бо мої трохи пересмажилися))))
Спочатку печиво буде м'яким, потім охолоне і стане тверденьким. Гарно смакує до чаю


Смачного, експериментуйте, зараз, як ніколи, на це є час)))

Tags: Рецепти, випічка
Subscribe

  • Мрія

    Саме зараз мрію опинитися ось в такому тихому місті з фантастичними видами на гори. При цьому внизу мають залишитися всі проблеми, робота, думки і…

  • По Лютеранській

    Як часто ми проносимося вулицями міста не звертаючи уваги на оточуючий нас світ. От і я скільки разів ходила вулицею Лютеранською і якось зовсім не…

  • Музей авіації

    В музеї авіації була 11 років тому. Минулого року був намір потрапити туди з екскурсією, але в останню мить все зірвалося. І ось нарешті на…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments