freckle06 (freckle06) wrote,
freckle06
freckle06

Карантинні будні

Я дуже люблю щось пекти, експериментувати з рецептами, цей процес мене заспокоює та надихає. Останнім часом робила це нечасто, хіба що хліб і щось дуже просте і на швидку руку, банально не вистачало часу.
А тут карантин, ходити нікуди не можна, настрій не дуже, тому шукаю порятунок у випічці)
Хліб зараз фактично тільки і печу, майже не купую.


Виходить швидко і смачно, нижче рецепт може комусь стане в нагоді – житньо-пшеничний.
30 г. пресованих дріжджів
1 склянка теплої води
1 чайна ложка солі
3 столові ложки варення, підійде будь-яке
2 столові ложки олії
Можна додати за бажанням родзинки, горіхи чи насіння соняшника, це звісно, якщо є вдома)
1 склянка житнього борошна, решта пшеничне


Смачного)
Tags: Рецепти, випічка
Subscribe

  • Київ, спека, Чорнобиль

    Київ зустрів спекою, пилом, здертим асфальтом, понівеченими газонами та відсутністю гарячої води, а ще скасувалися заплановані зустрічі та плани.…

  • Ceramic Art Zoo

    В містечку Мена, що на Чернігівщині, є зоопарк, а тепер там з'явився ще й глиняний. На Трійцю в рамках фестивалю гончарів "Куманець" я потрапила на…

  • Атлантида. Повернення

    Печери ніколи не були моєю пристрастю, але коли п’ять років тому мені запропонували побувати в одній з них, я погодилася. Так одного весняного дня…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments