Прочитане — квітень 2020

В квітні прочитала багато – 7 книжок. Місяць був не з легких, багато неприємного було, тому порятунок шукала в літературі. Я з головою поринала в той інший світ, тим самим тікала від поганих новин та власних проблем.
Отож про те, що встигла прочитати

Collapse )

Приємний подарунок

Тільки подумати, вже цілих два місяці карантин. Це була складна весна, яка принесла купу випробувань і досить неприємних. А тому ще з більшою силою розумієш, як тобі бракує простих речей, таких як живе спілкування з друзями, нові знайомства, культурні вилазки в світ, це я про театр, кіно, концерти, презентації, подорожі, скільки було планів, і жодному з них, на жаль, поки не здійснитися, банальних прогулянок, ну таких, щоб в задоволення. А ще мені не вистачає походів по магазинах)))) Періодично я влаштовую собі такий антистрес, йду гуляти по магазинах без певної цілі, просто дивлюся, міряю, і не обов’язково щось купую, але буває. А зараз і не порадуєш себе нічим.
Тому довго себе стримувала і все ж таки замовила трошки книжок, тим паче що зі знижками і безкоштовною доставкою. Ну а чим себе ще тішити на карантині, як не хорошим сучукрлітом)))))

Макро весна

Здалося, що весна цього року пройшла повз. Не встигла побачити як відквітли каштани, сакури та бузок(((( Вся справа в тому що немає коли та де милуватися тим всім. А тому три дні на природі сприйняла як ковток свіжого повітря, ходила все роздивлялася, насолоджувалася барвами та звісно ж дозволила собі трохи пофотографувати.
Струсила пил з свого улюбленця - Індустара)

Collapse )

Гарбузово-шоколадний рулет

Карантин триває, а отже час для експериментів на кухні і досі знаходиться))))
Цього разу шукала цікавий рецепт випічки з гарбуза і знайшла))))
Дуже люблю гарбузовий хліб. Його рецепт вже описувала отут, єдине, що зараз я його вже роблю без яєць.
Але то хліб, а хотілося спробувати щось здобне. Поекпериментувавши винайшла свій рецепт гарбузово-шоколадного кекса.

Collapse )

Менський музей ім. Покотила

Карантин гарна нагода розібрати фотографії, які накопилися за пару років. Адже зазвичай поспішаєш обробити щось свіжіше, поділитися враження, але все ж не встигаєш, тому деякі так і залишаються на диску.

Collapse )